Cabman BCT

Voldoe aan de eisen van het taxi decreet en maak het uzelf en uw chauffeurs gemakkelijker met de Cabman BCT.

Kies voor de Cabman BCT: dé full-screen boordcomputer taxi die het totaalpakket biedt. Met de Cabman BCT voldoet u aan de eisen van het nieuwste taxi decreet en bijbehorende uitvoeringsbeleid. Daarnaast kunnen met de boordomputer taxi chauffeurs gemakkelijk de arbeids- en rusttijden bijhouden en het apparaat beschikt over een taximeter. De boordcomputer taxi  is geschikt voor zowel taxi- als VVB-vervoer.

Kopen of huren?

Naast dat u de BCT gemakkelijk kunt aanschaffen via onze webshop, is het voor Belgische ondernemers ook mogelijk om een refurbished BCT te huren. Hierdoor heeft u geen hoge investeringskosten wanneer u over moet op de nieuwe vergunning.

Cabman BCT: dé overzichtelijke full-screen taximeter die geschikt is voor Chiron

De Cabman BCT beschikt over een taximeter die geschikt is voor meerdere tariefsystemen. Daarnaast is de meter MID-gecertificeerd. Daarnaast is BCT te koppelen aan de Vlaamse database Chiron. Per 1 november 2020 is het verplicht om data over te dragen aan deze databank wanneer u gebruikmaakt van een nieuw vergunning.

Ritopdrachten verzenden en ontvangen via de boordcomputer taxi

De boordcomputer taxi bevat een speciaal rittenscherm met een overzicht van alle ritopdrachten met in-en uitstaptijden en pauzes. Iedere instap en uitstap wordt los gedefinieerd. Vanaf de centrale kunnen ritten worden toegevoegd, gewijzigd en verwijderd. Ook het aanpassen van de ritvolgorde is mogelijk. Let op: dit kan alleen wanneer u gebruikmaakt van een datacommunicatie-abonnement.

Maakt u gebruik van Cabman Data? Dan kunt u door middel van Track & Trace alle actieve voertuigen op een live-overzicht zien en kunt u alle dienstinformatie gemakkelijk online bekijken.

Indicaties

Bij iedere rit kunnen indicaties worden toegevoegd. Hiermee kunt u bijvoorbeeld zien of de rit op de taximeter verreden moet worden. Ook is zichtbaar of dat er een rolstoel of rollator meegaat.

Een verloren koers melden

Via de boordcomputer taxi kan de chauffeur zelf een verloren koers melden. Dit doet hij of zij eenvoudig via het rittenscherm. Wanneer u een BCT met datacommunicatie-abonnement hebt, wordt deze melding direct gecommuniceerd naar de centrale.

Berichten versturen en ontvangen

De BCT met datacommunicatie-abonnement biedt de mogelijkheid om berichten te versturen en ontvangen. De chauffeur kan een vooraf gedefinieerd bericht versturen, of zelf een tekst ingeven.

Beveiligde betalingen

U kunt de boordcomputer taxi koppelen aan een mobiele betaalterminal van bijvoorbeeld myPOS. Klanten kunnen op deze manier betalen met alle pinpassen en creditcards. Iedere betaling is gegarandeerd beveiligd. De betaling wordt gevalideerd en vervolgens verstuurt de betaalterminal een bevestiging naar de BCT. Na het afhandelen van de rit worden alle gegevens teruggekoppeld aan de centrale. U kunt de betaalterminal gemakkelijk bestellen via onze webshop.

Geïntegreerde telefoonmodule

De Cabman BCT beschikt over een geïntegreerde telefoonmodule. Deze module is zo te configureren dat chauffeurs alleen bepaalde nummers kunnen bellen, of dat men alleen gesprekken kan ontvangen. Ook kan de gehele telefoon geactiveerd worden. Daarnaast is de telefoonmodule ook te gebruiken als terugbelservice voor uw klanten. De chauffeur kan met één simpele knop in het rittenscherm de klant zelf bellen.

Makkelijk te koppelen aan een printer

De boordcomputer taxi is eenvoudig te koppelen aan een printer. Deze printer in combinatie met de BCT is in staat om alle verplichte gegevens te printen die zijn voorgeschreven door het Taxi decreet.

Eenvoudig boekingen ontvangen via onze boekingsmodule

Klanten kunnen gemakkelijk ritten boeken via het boekingsformulier op uw website. Wanneer een klant boekt via de website, komt de rit op de door uw gewenste plek binnen. Dit kan via onze planningssoftware Cabman Centrale, maar het is ook mogelijk om de boekingen via de mail binnen te krijgen. Het boekingsformulier is gemakkelijk te plaatsen op uw website door middel van een iFrame. Ook is het mogelijk om klanten toegang te geven tot een speciaal voor u ontworpen portal. Via deze portal kunnen klanten dan ook gemakkelijk ritten boeken.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een Cabman BCT? Neem dan contact met ons op!
Bekijk ook onze andere producten die naadloos aansluiten bij de BCT.

Haal nog meer uit de BCT met de onderstaande producten:

Cabman Centrale

Of u nu taxi of VVB-vervoer rijdt, Cabman Centrale stroomlijnt uw bedrijfsprocessen en is de ideale oplossing voor uw taxibedrijf.

Cabman Smart Vehicle

Wist je dat jouw voertuigen beschikken over een schat aan informatie? Van het rijgedrag van chauffeurs tot aan de stoelsensoren, je kunt het allemaal uit het voertuig halen met Cabman Smart Vehicle.

Cabman Data

Cabman Data is het online platform waarmee u meer inzicht krijgt in alle data uit de BCT. Het platform biedt een live overzicht, diverse rapportages en nog veel meer.