Cabman wenst je fijne feestdagen en een gelukkig 2022!

Home NieuwsCabman wenst je fijne feestdagen en een gelukkig 2022!
Kerstkaart 2021-blog

Cabman wenst je fijne feestdagen en een gelukkig 2022!

Comments off

Bij Cabman willen wij onze klanten ook dit jaar bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. Namens ons gehele team wensen we hen fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2022! 

Het einde van het jaar vraagt ook altijd om een stukje reflectie op het afgelopen jaar. Dat doen we bij Cabman dan ook elk jaar weer opnieuw. 2021 was een turbulent jaar voor Euphoria en ook voor de sector. Toch hebben we ook dit jaar ondanks de geldende coronamaatregelen ons best gedaan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te ondersteunen waar mogelijk.

Nieuwe ontwikkelingen

Tijdens het afgelopen jaar hebben we bij Euphoria hard gewerkt om oplossingen te ontwikkelen waarmee we de dagelijkse gang van zaken voor onze klanten nog gemakkelijker willen maken. Zo lanceerden we afgelopen jaar de Cabman Chauffeursbeoordelingen. Een laagdrempelige tool waarmee jouw service gemakkelijk door klanten kunt laten beoordelen.

Verbeteringen en Cabman Smart Vehicle

Ook voerden we diverse verbeteringen door in de BCT Remote app zoals het navigeren met Waze en het betalen met QR-code. We gingen aan de slag met onze Cabman Smart Vehicle serie en lanceerden in samenwerking met Crossyn de Verzekeringsdata API. Daarnaast veranderden er het een en ander in onze abonnementen en konden we na een jaar afwezigheid weer deelnemen aan de Taxi Expo in Houten.

Buitenlandse successen

Naast de positieve ontwikkelingen in Nederland, mochten we ook buiten onze landsgrenzen mooie stappen zetten. Zo voorzagen we maar liefst 2.100 taxi’s in Ajman van apparatuur en mochten we een hoop nieuwe klanten in België verwelkomen. Ook in Finland maakten we kennis met de markt en mogen we aan het einde van dit jaar een aantal voertuigen van onze apparatuur voorzien.

Wat je kunt verwachten in 2022?

Ook in 2022 gaan we weer hard aan de slag om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen met onze service en producten. We gaan er samen met onze klanten het maximale uit 2022 halen!