Chiron start met uitvoeren van controles

Home NieuwsChiron start met uitvoeren van controles
telematicaoplossingcabman

Chiron start met uitvoeren van controles

Comments off

De overheid is gestart met uitvoeren van controles met betrekking tot het koppelen met de databank Chiron. Wanneer een taxiondernemer niet of niet volledig is gekoppeld kan dit een boete opleveren en dat wilt u natuurlijk voorkomen. We willen u daarom via deze weg er nogmaals op attenderen dat het van groot belang is dat u volledig én juist bent verbonden met Chiron.

Om het koppelen met Chiron gemakkelijker te makken, lanceerden we een tijd terug het speciale Cabman stappenplan met bijbehorende instructievideo. Deze vindt u hier: https://cabman.eu/be/stappenplan-koppeling-chiron

In het stappenplan worden ondernemers stap voor stap door het proces van koppelen geleid. Het is echter wel van belang dat u als vergunninghouder alle stappen doorloopt. Het proces kan namelijk verwarrend zijn doordat ondernemers wel de ‘Acceptatie-omgeving’ doorlopen maar vervolgens vergeten de ‘Productie-omgeving’ uit te voeren.

Vragen?

Mocht u vragen hebben over het koppelen met Chiron, dan helpt onze helpdesk u graag. U kunt hen bereiken op: +31(0)13 460 92 80 of support@cabman.zendesk.com . Bij twijfel, graag bellen, want het is van groot belang dat u volledig en juist gekoppeld bent om boetes te voorkomen.