Cabman BCT huren of kopen?

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Cabman vinden we het belangrijk om iedere ondernemer een passende oplossing bieden. Daarom bieden we Belgische ondernemers de keuze om de Cabman BCT te kopen of te huren. Wat zijn de grootste verschillen en wat mag u verwachten?

Huren

De eerste optie is huren. Voor de 51,11 euro per maand huurt u een BCT met ingebouwde taximeter, printer, datasimkaart en Software & Service abonnement. De minimale contractduur van deze huurconstructie is twee jaar, daarna wordt het contract elke keer verlengd met een jaar. Hiervoor geldt een opzegtermijn van één maand. De BCT blijft gedurende de huurperiode eigendom van Cabman (Euphoria Software) en de garantie op de apparatuur is gelijk aan de looptijd van de huurovereenkomst.

Wanneer u wilt kiezen voor deze huurconstructie kunt u contact opnemen met een van onze inbouwpartners. Zij bieden u een Cabman huurcontract en verzorgen de inbouw. Via de onderstaande knop vind u alle inbouwpartners.

Kopen

Daarnaast is er de mogelijkheid om uw Cabman BCT te kopen. Wanneer u de BCT koopt is dit altijd inclusief taximeter, printer en datacommunicatie. Het voordeel aan het kopen van een BCT is dat het uw eigendom is en dat u geen maandelijkse kosten heeft voor de BCT zelf. Let op: u betaalt wel abonnementskosten voor het gebruik van datacommunicatie en eventuele mobiele pinterminal.

Het kopen van een Cabman BCT is eenvoudig. U kunt de BCT bestellen via onze webshop. Geef hierbij aan waar u de Cabman taximeter wilt laten inbouwen en wij zorgen ervoor dat de inbouwlocatie een afspraak met u maakt. Ook kunt u altijd contact opnemen met sales@cabman.be.

Maak jouw BCT compleet met de volgende producten:

Cabman Rijstijlanalyse

De uitgebreide rijstijlanalyse waarmee u het rijgedrag van de chauffeurs kunt monitoren en verbeteren.

BCT Remote

Cabman BCT Remote is de app waarmee u overal mobiel inzicht heeft in alle ritinformatie. Ritten accepteren en een verloren koers melden doet u eenvoudig op afstand via de app.

Cabman Data

Cabman Data is het online platform waarmee u meer inzicht krijgt in alle data uit de BCT. Het platform biedt een live overzicht, diverse rapportages en nog veel meer.