Profiteer nu van korting op de boordcomputer taxi!

Home NieuwsProfiteer nu van korting op de boordcomputer taxi!
Taxidecreet

Profiteer nu van korting op de boordcomputer taxi!

Comments off

Speciaal voor taxiondernemers in België bieden we bij Cabman tijdelijk een actiepakket. Dit pakket bevat een boordcomputer met een modem, taximeter en printer en is momenteel verkrijgbaar voor 1.595,00 euro. U kunt het actiepakket eenvoudig bestellen in onze webshop of via onze sales-afdeling.

Door de invoering van het nieuwe taxi decreet moeten de ondernemers in Vlaanderen voldoen aan verschillende nieuwe eisen. Met de BCT wordt dit een stukje gemakkelijker. De BCT is geschikt voor zowel taxi- als VVB-vervoer.

Voldoen aan taxi decreet

De BCT in het actiepakket beschikt over een geïntegreerde taximeter die MID-gecertificeerd is. Daarnaast beschikt het pakket over een printer die bonnen kan printen die voldoen aan de nieuwe eisen van het taxi decreet. Ook krijgt u met dit actiepakket tijdelijk gratis toegang tot Cabman Data. Deze toepassing biedt een overzicht van alle ritten en diensten. U kunt de actuele status van uw voertuigen bekijken door middel van track and trace en via een full-screen kaartweergave volgen.

Betaalterminal

U kunt het pakket nog completer maken met een myPOS mobiele betaalterminal. Met deze terminal kunt u gemakkelijk én contactloos betalingen met debet- en creditcards verwerken. De betaalterminal koppelt deze betaling terug naar de BCT en hierdoor is elke betaling gegarandeerd veilig.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de BCT of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Dit kan via +3113 460 9280 of sales@cabman.be. Wij helpen u graag met vinden van een passende oplossing voor uw taxionderneming.