Cabman Helpdesk

Onze helpdesk is ingericht voor de directe ondersteuning van gebruikers.

Heeft u vragen over de BCT of een ander product van Cabman? Dan kunt u terecht bij de helpdesk van Euphoria Software. De specialisten van de supportdesk staan voor u klaar wanneer u vragen heeft of in het geval van calamiteiten. De helpdesk geeft ondersteuning op al onze producten. We streven er naar om op werkdagen binnen één uur te reageren op vragen of problemen.

Zendesk

Stuur ons een bericht via Zendesk.
Nog geen Zendesk account?

Account aanvragen

Bel ons

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag
van 08:00 uur tot 17:00 uur.

Bel: +31(0)13 460 92 80

E-mail

U kunt ons 24 uur per dag,
7 dagen in de week mailen.

helpdesk@cabman.nl

Een storing melden via Zendesk

Wij maken gebruik van de helpdeskapplicatie Zendesk (https://cabman.zendesk.com). Hiermee is het mogelijk om vragen, bugs en nieuwe functionaliteiten via een portal in te dienen en de voortgang te monitoren. Voor een snelle afhandeling van uw aanvragen verzoeken wij u dus om Zendesk te gebruiken. U kunt het formulier onderaan deze pagina invullen om een account aan te vragen voor Zendesk.

Voortgangsbewaking

Voor alle meldingen geldt dat de Cabman/Euphoria helpdesk namens uw organisatie continu de status van de melding bewaakt. Dit is onafhankelijk van waar de melding in behandeling is. De IT-beheerder en/of helpdesk van uw eigen organisatie wordt door de Cabman/Euphoria helpdesk op de hoogte gehouden van elke relevante statuswijziging van de melding.

Hulp op Afstand

Door gebruik te maken van Hulp op Afstand (Teamviewer) kan de supportmedewerker op afstand met u meekijken. Let wel dat u eerst contact op dient te nemen met de supportafdeling, voordat u de verbinding tot stand brengt.

Configuratie

Wanneer u een Cabman BCT heeft gekocht dient u een de juiste configuratie door te geven. Deze kunt u doorgeven via het volgende formulier: klik hier. Onze helpdesk neemt dan contact met u op en zorgt ervoor dat alles in orde wordt gemaakt.

Vraag hier uw Zendesk account aan