Volg onze online cursus voor juist gebruik van uw BCT!

Home NieuwsVolg onze online cursus voor juist gebruik van uw BCT!
cabmanacademy

Volg onze online cursus voor juist gebruik van uw BCT!

Comments off

Wist u dat we bij Cabman een speciale Academy hebben: de Cabman Academy. Deze biedt een online cursus over hoe u de BCT dient te gebruiken. Voorheen was deze er enkel in een Nederlandse uitvoering, maar sinds kort bieden we ook een Belgische cursus aan! Door het volgen van de cursus weet u zeker dat de BCT op juiste wijze wordt gebruikt. 

In de online cursus op de Cabman Academy nemen Fiona en Dierdre u stap voor stap mee in het gebruik van de BCT. Ze leggen u uit hoe u een rit start, stopt en een verloren koers meldt. Daarnaast vertellen ze u meer over het gebruik van de taximeter, het aan- en afmelden en hoe u het makkelijkste kunt communiceren. Ook vertellen ze u meer over de myPOS betaalterminal en leggen ze u uit hoe de printer werkt.

Toets en certificaat

Wanneer u de hele cursus heeft gevolgd, kunt u een toets maken. Deze toets bevat vragen over de eerder vertelde informatie. Wanneer u deze toets succesvol volbrengt, ontvangt u een certificaat. Hiermee kunt u aantonen dat u voldoende kennis hebt om de Cabman BCT op correcte wijze te bedienen.

Vragen?

Heeft u vragen of de Cabman Academy of wilt u meer informatie over de Cabman BCT? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Wilt u de cursus volgen? Klik dan hier!