Algemene voorwaarden

Home Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

NL Digital voorwaarden

Euphoria Software BV hanteert de NLdigital voorwaarden. U kunt deze voorwaarden downloaden via onderstaande link.

Download NLdigital voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze Europese privacywetgeving verplicht Verantwoordelijken voor de verwerking van Persoonsgegevens een zgn. Verwerkersovereenkomst te sluiten met Verwerkers van die gegevens. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten bent u formeel de Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens van chauffeurs en reizigers. Euphoria / Cabman is formeel de Verwerker van die gegevens.

Via onderstaande link kunt u de Verwerkersovereenkomst downloaden. U dient deze te voorzien van uw bedrijfsgegevens en handtekening en naar ons te mailen. Wij zullen de overeenkomst vervolgens ook ondertekenen en aan u terugsturen waarmee u volledig aan uw AVG-verplichting heeft voldaan.

Download verwerkersovereenkomst

Helpdesk

Als klant wilt u naar alle tevredenheid gebruik maken van de afgenomen producten. Gebruikers van onze producten hebben bij Euphoria een vast aanspreekpunt. De Supportspecialisten van Euphoria zijn stand-by om u te ondersteunen in geval van vragen en calamiteiten.
In onderstaand document leest u alles over de bereikbaarheid van de helpdesk en de daarbij horende uitgangspunten.

 

Download Product support document

Garantie

Euphoria Software geeft op alle hardware 12 maanden garantie. Defecte apparatuur kan alleen via de RMA procedure ter reparatie worden aangeboden. Dit kan via www.cabman.nl/rma. Indien een product buiten garantie ter reparatie wordt aangeboden rekenen we vaste onderzoekskosten van €25,95 per product. Uiteindelijk is het aan Euphoria om te bepalen of apparatuur nog te repareren is of eventueel te vervangen.

Aanvullende service

Voor reparatie van hardware buiten garantie rekenen we onderstaande prijzen. Deze prijzen zijn alleen van toepassing als de apparatuur binnen 5 jaar na aanschaf defect is. Gerepareerde apparatuur buiten garantie heeft een garantietermijn van 3 maanden.

Product buiten garantiePrijs
GPRS Modem€ 140,05
Cabman BCT (incl. systeemkaart) binnen 5 jaar€ 259,35
Cabman BCT (incl. systeemkaart) na 5 jaar€ 660,00
Cabman MPB Printer€ 140,05
Audioboard€ 36,30
Com-X Aansluitbox€ 36,30

Aanvullende voorwaarden

  • Opzeggen van lopende abonnementen kan alleen via het opzegformulier op onze website;
  • Onze support verloopt via het ticketsysteem Zendesk. Voor verdere richtlijnen met betrekking tot de support afdeling verwijzen wij u door naar het Product support document;
  • Het kaartmateriaal voor alle software-oplossingen die Euphoria levert, wordt elk jaar geüpdatet.
  • Licenties en aanvullende modules zijn niet overdraagbaar. Euphoria biedt alleen ondersteuning op de initiële eigenaar. Bij onderlinge doorverkoop vervallen licenties en de ondersteuning hierop.