BCT Remote

Ritten accepteren, een verloren koers melden en ritinformatie bekijken.
Ook als u niet in uw taxi zit.

BCT Remote is de app waarmee u overal mobiel inzicht hebt in alle ritinformatie. Daarnaast was schakelen met de taxicentrale en navigeren naar de volgende locatie nog nooit zo makkelijk.

BCT Remote

Eenvoudig ritten accepteren of een verloren koers melden

Alle ritten die naar de Cabman BCT worden gestuurd, komen ook automatisch in de BCT Remote-app terecht.
Hierdoor kunnen chauffeurs snel en efficiënt schakelen met de centrale, ook als ze niet in de taxi zitten.

Ritinformatie altijd bij de hand

Chauffeurs kunnen alle ritinformatie bekijken terwijl ze de cliënt ophalen. Terug moeten naar de taxi voor details over het ophaaladres is dus verleden tijd.

Met één klik navigeren via Google Maps

Druk in BCT Remote op het adres en de mobiel schakelt direct over naar de routeplanner van Google Maps of andere navigatie-app. Hierdoor navigeert de chauffeur snel en gemakkelijk naar het volgende adres.

Berichten versturen en ontvangen

Net zoals in de Cabman BCT is het ook mogelijk om via de BCT Remote app berichten te versturen naar de centrale. Ook berichten vanuit de centrale komen binnen op de app.

pijl

BCT Remote inregelen?

BCT Remote is beschikbaar voor iOS en Android. De BCT en de mobiele telefoon communiceren met elkaar via 4G. We leggen u graag uit welke stappen u moet volgen voor een correcte werking. Wilt u meer informatie over de BCT Remote app, vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op.

Bekijk ook eens onze volgende producten:

Cabman BCT

Met de Cabman BCT wordt het niet alleen gemakkelijker om de arbeids- en rusttijden bij te houden, maar het apparaat kan door middel van datacommunicatie ook ritten ontvangen en een verloren koers melden.

Cabman Smart Vehicle

Wist je dat jouw voertuigen beschikken over een schat aan informatie? Van het rijgedrag van chauffeurs tot aan de stoelsensoren, je kunt het allemaal uit het voertuig halen met Cabman Smart Vehicle.

Cabman Centrale

Of u nu groepsvervoer rijdt of straattaxi, Cabman Centrale stroomlijnt uw bedrijfsprocessen en is de ideale oplossing voor uw taxibedrijf.