Bedrijfsprofiel

Euphoria levert oplossingen op het gebied van planningssoftware en voertuigapparatuur aan bedrijven actief in de personenvervoer branche.

Sinds 2002 zijn wij actief in deze branche met meerdere producten.

Ons assortiment, bekend onder de naam Cabman, bestaat uit:

  1. Software en internet oplossingen: agendasoftware, planningtools, boekingssystemen, etc.
  2. Hardware oplossingen: Taxi dataterminals, taximeters, Boordcomputer taxi, afstortkluis, modems, etc.
  3. Diensten: Opleidingen, cursussen en implementatie van software en hardware oplossingen.

Wij richten ons voornamelijk op bedrijven die zich bezighouden met kleinschalig personenvervoer. Dit is o.a. WVG-, Deeltaxi, Leerlingen-, Luchthaven-, Directievervoer, Regio- en Besloten busvervoer. Onze klanten zijn taxibedrijven (1200 bedrijven met een totaal wagenpark van 35.000 voertuigen), multinationals (waaronder Unilever, DSM, etc..) en gemeentes en provincies. Deze bedrijven gebruiken onze planningsoftware en/of voertuigapparatuur. Euphoria is een besloten vennootschap gevestigd in Tilburg en is actief binnen zowel Nederland als België.

ISO 27001

ISO 9001rdw-logoNMi-MID

1200

bedrijven

35000

voertuigen

Missie

Wij zijn een soft- en hardware ontwikkelaar van innovatieve en kwalitatieve oplossingen. Wij nemen volledige verantwoordelijkheid en wij concentreren ons voortdurend op kwaliteit en productiviteit. Wij gaan lange termijn partnerschappen met onze klanten en werknemers aan. Wij zijn een organisatie van jonge gemotiveerde professionele medewerkers die hart voor de zaak hebben.

Strategie

Euphoria is erop gericht om kwalitatieve en innovatieve oplossingen te ontwikkelen, rekening houdend met de wensen en behoeften van onze klanten maar vaak ook gedreven door klantspecifieke wensen. Euphoria richt zich erop om de kwaliteit en servicegraad hoog te houden maar ook meegroeiend in de fase waarin Euphoria zich als bedrijf bevindt.

Euphoria is ISO 9001 en ISO/IEC 27001 gecertificeerd