Cabman Smart Vehicle

Wist je dat jouw voertuigen beschikken over een schat aan informatie? Van het rijgedrag van chauffeurs tot aan de stoelsensoren, je kunt het allemaal uit het voertuig halen met Cabman Smart Vehicle.

Cabman Smart Vehicle bestaat uit vier opties. Deze hebben we hieronder voor jou op een rijtje gezet. Zo kun jij de keuze maken die het beste bij jouw onderneming past.

Cabman Rijstijlanalyse

De Cabman Rijstijlanalyse ken je wellicht al van ons en valt vanaf nu onder Cabman Smart Vehicle. Met Cabman Rijstijlanalyse voor de Cabman BCT krijg je door middel een uitgebreide rijstijlanalyse inzicht in het rijgedrag van je chauffeurs. Alle data wordt verzameld door de BCT en teruggekoppeld naar een online portal. Daarnaast koppelt de Cabman Rijstijlanalyse tijdens en na de dienst scores terug via de BCT naar de chauffeur. De chauffeurs krijgen rapportcijfers op basis van het landelijk gemiddelde en je krijgt informatie over de volgende aspecten:

  • Remgedrag;
  • Snelheid in de bochten.

Voor deze module heb je geen enkele aanvullende hardware nodig en deze kan eenvoudig worden aangezet.

Cabman Rijstijlanalyse+

Cabman Rijstijlanalyse+ werkt met behulp van een CAN-interface. Dit is een kastje dat in het voertuig wordt geplaatst. Het kastje kan meer informatie uitlezen dan dat onze BCT kan en biedt hierdoor de mogelijkheid om nog meer signalen van uw voertuigen te monitoren. Met Rijstijlanalyse+ kun je de onderstaande signalen onder andere uitlezen:

  • Remgedrag;
  • Snelheid in de bochten;
  • Brandstofverbruik.

Cabman Voertuigdata

Wanneer je kiest voor Cabman Voertuigdata dien je gebruik te maken van een CAN-interface. Cabman Voertuigdata biedt de mogelijkheid om een grote diversiteit aan signalen uit te lezen en terug te koppelen naar een online dashboard. Zo kun je onder andere de volgende signalen uitlezen:

  • State of charge (elektrische voertuigen);
  • Stoelsensoren;
  • Gordelsensoren;
  • Afstandssensoren.

Staat het signaal wat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op. In veel gevallen kunnen we namelijk nog veel meer informatie uit jouw voertuig halen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Cabman Smart Vehicle? Neem dan contact op met onze salesafdeling. Je bereikt hen via sales@cabman.be of 013 460 9280. We vertellen je graag meer over de diverse mogelijkheden.

Bekijk ook eens onze volgende producten

BCT Remote

BCT Remote is de app waarmee u overal mobiel inzicht hebt in alle ritinformatie. Ritten accepteren en een verloren koers melden doet u eenvoudig op afstand via de app.

Cabman Data

Cabman Data is het online platform waarmee u meer inzicht krijgt in alle data uit de BCT. Het platform biedt een live overzicht, diverse rapportages en nog veel meer.

Cabman Kiosk

De ideale afstortkluis voor uw chauffeurs.
Veilig geld afstorten was nog nooit zo eenvoudig.