Verbeter uw dienstverlening met de rijstijlanalyse van Cabman

Met Cabman Rijstijlanalyse voor de Cabman BCT krijgt u door middel een uitgebreide rijstijlanalyse inzicht in het rijgedrag van je chauffeurs. Alle data wordt verzameld door de BCT en teruggekoppeld naar een online portal. Daarnaast koppelt de Cabman Rijstijlanalyse tijdens en na de dienst scores terug via de BCT naar de chauffeur.

Inzicht in het rijgedrag van chauffeurs

De chauffeur wordt getoetst op een aantal punten zoals hard remmen en de snelheid in bochten. Aan deze punten is een scoresysteem gekoppeld. Dit systeem geeft de chauffeurs rapportcijfers voor de verschillende onderdelen.

Bepalen van de scores

De BCT laat aan het einde van de dienst alle rapportcijfers zien. Daarnaast ontvangt de chauffeur tijdens de dienst meldingen via de BCT die hem of haar bewust te maken van zijn rijstijl. De rapportcijfers worden bepaald op basis van het landelijke gemiddelde. Deze gemiddeldes worden continu aangepast en geven een beeld van hoe jouw chauffeurs rijden ten opzichte van het landelijke gemiddelde.

Scorebord

Via het online platform kunnen ondernemers de cijfers van de chauffeurs bekijken. U kunt zowel de gemiddeldes als de cijfers per dienst bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van de rijstijl en het brandstofverbruik van de chauffeurs in dienst. Daarnaast is er de mogelijkheid om de chauffeurs te vergelijken met elkaar door middel van het scorebord.

De ideale uitbreiding voor de BCT

De rijstijlanalyse-module is eenvoudig te activeren en volledig geïntegreerd in de Cabman BCT wanneer de Cabman BCT met een GPRS-modem is uitgerust.

Meer informatie?

Wilt u het rijgedrag van uw chauffeurs verbeteren en daarmee ook de dienstverlening? Kies dan voor Cabman Rijstijlanalyse. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via sales@cabman.be of 013 460 9280.

Bekijk ook eens onze volgende producten

BCT Remote

BCT Remote is de app waarmee u overal mobiel inzicht hebt in alle ritinformatie. Ritten accepteren en een verloren koers melden doet u eenvoudig op afstand via de app.

Cabman Data

Cabman Data is het online platform waarmee u meer inzicht krijgt in alle data uit de BCT. Het platform biedt een live overzicht, diverse rapportages en nog veel meer.

Cabman Kiosk

De ideale afstortkluis voor uw chauffeurs.
Veilig geld afstorten was nog nooit zo eenvoudig.