Cabman Data

Cabman Data is het online platform van Cabman waarmee u inzicht krijgt in alle data van uw voertuigen en chauffeurs. Het online platform biedt een overzicht van alle voertuigen, chauffeurs, dienstinformatie, transacties en verschillende rapportages.

Inzicht in alle diensten met Cabman Data

Met Cabman Data bekijkt u eenvoudig alle actieve en verreden diensten in één overzicht. In de diensthistorie vindt u een gedetailleerd overzicht van de dienst, waarin alle activiteiten en ritten worden weergegeven. U kunt onder andere de eerste verplaatsing na aanmelding zien, de pauzes en wanneer de chauffeur vergeten is om een activiteit te selecteren. Daarnaast biedt het inzicht in de arbeidstijd, pauzes, aantal beladen en onbeladen kilometers en het totaalbedrag van de dienst.

Rapportages

Het is mogelijk om diverse rapportages uit Cabman Data te halen. Denk hierbij aan dienstenrapportage, een overzicht van stilstand en een urenrapportage. Met deze data uit de BCT krijgt u als ondernemer meer inzicht in uw onderneming. Bekijk met de dienstenrapportage bijvoorbeeld uiterst nauwkeurig zien hoe laat de chauffeur heeft in- en uitgelogd, welke geldbedragen hij of zij heeft ontvangen, pauzes en de geldige arbeidstijd. Deze rapportage kan hierdoor onder andere worden gebruikt om de tijden in uw agendapakket te controleren.

Track & Trace

Door middel van het live overzicht in Cabman Data zie je altijd de actuele status van een voertuig en deze volgt u deze gemakkelijk op de kaart. Hierdoor heeft u altijd inzichtelijk waar de voertuigen zich bevinden.

Wagenparkbeheer

Cabman Data biedt ook een overzicht van alle voertuigen die tot uw wagenpark behoren. Dit overzicht is eenvoudig te exporteren, zodat je altijd een complete en actuele lijst hebt. Hierdoor heeft u als ondernemer volledige controle over uw wagenpark. Per voertuig worden de volgende gegevens weergegeven:

  • Stamgegevens: zoals kenteken en voertuignummer;
  • Het serienummer van de BCT, het bijbehorende sim-kaartnummer en softwareversie die momenteel op de BCT staat;
  • Welke configuraties actief zijn. Bekijk onder andere of de BCT over een taximeter, datacommunicatie, myPOS-koppeling of telefoonmodule beschikt.

Overzicht van transacties

Maakt u gebruik van een Cabman Kiosk? Dan is het mogelijk om via het transactieoverzicht elke transactie te zien die door een chauffeur is afgestort via de Cabman Kiosk. Hierbij wordt het moment van afstorten en chauffeursnaam vermeld. Zo heeft u altijd overzicht van de geldbedragen die worden ingeleverd in de Kiosk.

Cabman Data Studio en Data Studio Live

Om alle Data uit Cabman Data nog overzichtelijker weer te geven, hebben we Cabman Data Studio en Data Studio Live ontwikkeld. Met deze module binnen Cabman Data analyseer je nog gemakkelijker data en kun je zelfs data analyseren uit je agendapakket. Wil je meer weten over deze module? Klik dan op de onderstaande knop.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Cabman Data? En wilt u hiermee aan de slag? Neem dan contact met ons op via support@cabman.zendesk.com. We helpen u graag met het aanmaken van een account! Werkt u nog niet met een Cabman BCT? Schaf deze aan via onze webshop of neem contact op met onze salesafdeling!

Bekijk ook eens onze volgende producten:

Cabman BCT Remote

Cabman BCT Remote is de app waarmee u overal mobiel inzicht hebt in alle ritinformatie. Ritten accepteren en een verloren koers melden doet u eenvoudig op afstand via de app.

Cabman Smart Vehicle

Wist je dat jouw voertuigen beschikken over een schat aan informatie? Van het rijgedrag van chauffeurs tot aan de stoelsensoren, je kunt het allemaal uit het voertuig halen met Cabman Smart Vehicle.

Cabman Kiosk

De ideale afstortkluis voor uw chauffeurs.
Veilig geld afstorten was nog nooit zo eenvoudig.