Cabman Data Studio en Data Studio Live

Eindeloze Excelsheets met ingewikkelde data zijn verleden tijd met Data Studio. Data Studio is een uitbreiding van Cabman Data en maakt ruwe data inzichtelijk. Dit doet het programma door middel van overzichtelijke KPI’s.

Data Studio biedt een dashboard waarop je alle KPI’s en bijbehorende data van jouw organisatie kunt zien. Je kunt de data van de volgende KPI’s bekijken:

  • Totale stilstand;
  • Het aantal beladen ritten;
  • Dienstoverzicht;
  • Gemiddelde stilstand;
  • Totale aantal ritten;
  • Gemiddelde KM’s per rit;
  • Beladen rit ratio per chauffeur en in totaal (binnenkort beschikbaar);
  • Activiteitenverdeling;
  • Diensten met ongeldige pauze.

Data vergelijken

Naast dat Data Studio je een overzicht van de verzamelde data biedt, kun je de data ook vergelijken. Vergelijk bijvoorbeeld de resultaten van deze maand met die van vorige maand. Of bekijk hoe jouw resultaten van dit kwartaal zijn ten opzichte van de cijfers van hetzelfde kwartaal vorig jaar. De KPI’s tonen vervolgens het procentuele en werkelijke verschil voor een gemakkelijk en eenvoudig overzicht.

Rapportages op maat

Ook biedt Data Studio de mogelijkheid om rapportages te genereren en hierbij zelf te kiezen welke bestaande kolommen je wilt zien. Geen gedoe in Excel, maar direct de juiste rapportage. Nadat je de bestaande kolommen hebt gekozen kun je zelf gemakkelijk filteren op je rapportage in Data Studio en kun je je gefilterde rapport downloaden in Excel.

Cabman Data Studio Live

Naast Cabman Data Studio bieden we ook Cabman Data Studio Live. Deze toevoeging maakt het mogelijk om data uit jouw agendapakket te tonen in de Cabman Data Studio. Op deze manier zie je jouw realtime data uit het agendapakket in de overzichtelijke KPI’s van Data Studio. Heb je een specifieke KPI waar je graag op wilt sturen? Geen enkel probleem, wanneer er voldoende data uit jouw agendapakket komt kunnen wij deze voor je realiseren.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Cabman Data Studio of Data Studio Live? Neem dan contact met ons op. Onze salesafdeling helpt je graag verder. Je bereikt hen via sales@cabman.nl of 013 460 9280.

Bekijk ook eens onze volgende producten:

Cabman BCT Remote

Cabman BCT Remote is de app waarmee u overal mobiel inzicht hebt in alle ritinformatie. Ritten accepteren en een verloren koers melden doet u eenvoudig op afstand via de app.

Cabman Smart Vehicle

Wist je dat jouw voertuigen beschikken over een schat aan informatie? Van het rijgedrag van chauffeurs tot aan de stoelsensoren, je kunt het allemaal uit het voertuig halen met Cabman Smart Vehicle.

Cabman Kiosk

De ideale afstortkluis voor uw chauffeurs.
Veilig geld afstorten was nog nooit zo eenvoudig.