Cabman ECO voor de BCT

Uw bedrijf én chauffeurs slimmer op weg

Met Cabman ECO voor de Cabman BCT bespaart u niet alleen op brandstof en onderhoud, maar krijgt u door middel een uitgebreide rijstijlanalyse inzicht in het rijgedrag van uw chauffeurs. Alle data wordt verzameld door de BCT en wordt teruggekoppeld naar een online portal. Daarnaast koppelt Cabman ECO tijdens en na de dienst scores terug via de BCT naar de chauffeur.

Uitgebreide rijstijlanalyse en inzicht brandstofverbruik met Cabman ECO

De chauffeur wordt getoetst op een aantal punten zoals hard remmen, toerental, langdurig stationair draaien en de snelheid in bochten. Aan deze punten is een scoresysteem gekoppeld. Dit systeem geeft de chauffeurs rapportcijfers voor de verschillende onderdelen.

Bepalen van de scores

De BCT laat aan het einde van de dienst alle rapportcijfers zien. Daarnaast ontvangt de chauffeur tijdens de dienst meldingen via de BCT die hem of haar bewust te maken van zijn rijstijl. De rapportcijfers worden bepaald op basis van het landelijke gemiddelde. Deze gemiddeldes worden continu aangepast en geven een beeld van hoe uw chauffeurs rijden ten opzichte van het landelijke gemiddelde.

Scorebord

Via het online platform kunnen ondernemers de cijfers van de chauffeurs bekijken. U kunt zowel de gemiddeldes als de cijfers per dienst bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van de rijstijl en het brandstofverbruik van de chauffeurs in dienst. Daarnaast is er de mogelijkheid om de chauffeurs te vergelijken met elkaar door middel van het scorebord.

De voordelen op een rij

  • Bespaar op brandstofverbruik;
  • Beoordeel chauffeurs op kwaliteit d.m.v. de rijstijlanalyse.;
  • Verminder CO2-uitstoot;
  • Optimaliseer de kwaliteit van uw dienstverlening;
  • Alle informatie is gekoppeld aan verreden diensten.

De ideale uitbreiding voor de BCT

De ECO-module is eenvoudig te activeren en volledig geïntegreerd in de Cabman BCT. Voor Cabman ECO wordt een CAN-Interface geïnstalleerd waarmee het mogelijk is om extra informatie uit het voertuig te halen. Cabman ECO is alleen beschikbaar wanneer u gebruikmaakt van een GPRS-verbinding.

Meer informatie?

Wilt u op brandstof besparen, CO2-uitstoot verminderen én het rijgedrag van uw chauffeurs verbeteren? Kies dan voor Cabman ECO. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ook eens onze volgende producten:

BCT Remote

Cabman BCT Remote is de app waarmee u overal mobiel inzicht hebt in alle ritinformatie. Ritten accepteren en een verloren koers melden doet u eenvoudig op afstand via de app.

Cabman Centrale

Of u nu groepsvervoer rijdt of straattaxi, Cabman Centrale stroomlijnt uw bedrijfsprocessen en is de ideale oplossing voor uw taxibedrijf.

Cabman Kiosk

De ideale afstortkluis voor uw chauffeurs.
Veilig geld afstorten was nog nooit zo eenvoudig.