Cabman wenst je fijne feestdagen en een gelukkig 2023!

Home NieuwsCabman wenst je fijne feestdagen en een gelukkig 2023!
Design-kerstkaart-2022_website

Cabman wenst je fijne feestdagen en een gelukkig 2023!

Comments off

Bij Cabman willen wij onze klanten ook dit jaar bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. Namens ons gehele team wensen we hen fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2023
Het einde van het jaar vraagt ook altijd om een stukje reflectie op het afgelopen jaar. Dat doen we bij Cabman dan ook elk jaar weer opnieuw. 2022 was een bewogen jaar voor Euphoria. We begonnen het jaar met het nieuws dat Toshin Tjin-A-Sie en Vincent Bekker toetraden tot de aandeelhouders van Euphoria Software. Daarnaast verwelkomden we investeerder Plain Vanilla waarmee we ook in 2023 weer verder willen groeien.

MijnRoute
Het was een vliegende start van het nieuwe jaar en dat hebben we het hele jaar door weten te zetten. Zo lanceerden we in februari onze MijnRoute app. Deze app is speciaal ontwikkeld voor ouders en vervoerders van kinderen die gebruikmaken van leerlingenvervoer. De app wordt inmiddels volop gebruikt en we kijken er naar uit om deze in 2023 nog verder te ontwikkelen.

Cabman Data Studio Live
Vervolgens mochten we een maand later, in maart, de komst van Cabman Data Studio Live aankondigen. Hierdoor konden we niet alleen de historische data overzichtelijk tonen, maar ook live data. Door een koppeling met het agendapakket is ook de actuele data te bekijken in het dashboard.

Beurzen
Daarnaast hebben we in dit jaar ook weer op veel beurzen kunnen exposeren. Je vond ons dit jaar op de volgende beurzen: De MENA Transport Congress & Exhibition in Dubai, IT-Trans 2022 in Karlsruhe, TAKSI2022 in Jyväskylä (Finland), Feria del Taxi 2022 in Madrid, TaxiExpo 2022 in Houten, Personentrafik 2022 in Stockholm en de Europäsche Taximesse 2022 in Essen. We vonden het ontzettend fijn om onze klanten en partners weer te verwelkomen op onze stand.

Buitenlandse klanten
Ook mochten we dit jaar een aantal nieuwe klanten verwelkomen waaronder een aantal in Finland. Zo koos bijvoorbeeld taxibedrijf Menevä voor de Cabman dataterminals. Ook in België steeg het aantal klanten in 2022 en het aantal voertuigen met onze apparatuur in Ajman werd verder uitgebreid.

Team Euphoria
Niet alleen op het gebied van klanten mochten we afgelopen jaar groeien. Ook ons Euphoria team is in 2022 flink uitgebreid. Er kwamen maar liefst zes nieuwe collega’s bij en ook in het nieuwe jaar hopen we nog meer nieuwe teamleden te verwelkomen.

Cabman MDT
Tot slot mochten we, na jaren van ontwikkeling, dit jaar eindelijk onze Cabman MDT aan jullie presenteren. In juli ontvingen we de RDW-typegoedkeuring en sindsdien is de Cabman MDT verkrijgbaar. We hebben in de maanden die daarop volgde al een mooi aantal voertuigen mogen voorzien van een Cabman MDT en hopen dit in 2023 weer verder uit te breiden. Ook lanceerden we het uitgebreide inruilprogramma waarmee je korting ontvangt op je MDT in ruil voor je oude BCT.

Wat je kunt verwachten in 2023?

Ook in 2023 gaan we weer hard aan de slag om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen met onze service en producten. We willen bestaande producten verder uitbreiden en werken achter de schermen hard aan nieuwe features en slimme oplossingen