Cabman start met voorbereiding ontwikkeling van koppeling met Chiron

Home NieuwsCabman start met voorbereiding ontwikkeling van koppeling met Chiron
Chiron taxi koppeling

Cabman start met voorbereiding ontwikkeling van koppeling met Chiron

Comments off

Vanaf november 2020 moet u als Belgische ondernemer in de taxibranche verbonden zijn met Chiron. Chiron is de databank van de Vlaamse overheid waarin alle taxiritten worden opgeslagen. Cabman (Euphoria Software) is sinds kort gestart met het ontwikkelen van de koppeling van Chiron met onze eigen Cabman BCT.

Per 1 januari is het nieuwe decreet voor individueel bezoldigd vervoer van kracht. Dit decreet verplicht onder andere de realtime registratie van elke bezoldigde rit in de centrale databank van de Vlaamse overheid. Deze centrale databank heeft de naam Chiron gekregen. Door middel van Chiron kunnen de geregistreerde ritten direct geraadpleegd en gevalideerd worden door hiervoor wettelijk bevoegde personeelsleden van de overheid.

Ontwikkelen

Om dit mogelijk te maken dient er een koppeling te zijn tussen Chiron en onze Cabman software. Momenteel zijn we erg druk bezig met het treffen van voorbereidingen zodat we deze koppeling kunnen gaan realiseren en we hopen hiermee onze klanten in België op termijn van dienst te zijn.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Chiron? Bekijk dan de website van de Vlaamse Overheid. Wil je meer informatie over de Cabman BCT waarmee de verbinding met Chiron spoedig mogelijk wordt? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op via sales@cabman.be.