Huur een refurbished Cabman BCT taximeter voor slechts 51,11 euro per maand

Home NieuwsHuur een refurbished Cabman BCT taximeter voor slechts 51,11 euro per maand
huurcontract BCT

Huur een refurbished Cabman BCT taximeter voor slechts 51,11 euro per maand

Comments off

Heeft u apparatuur nodig om een nieuwe vergunning aan te vragen en gegevens over te kunnen dragen aan Chiron? En heeft u geen goesting in een prijzige investering? Kies dan voor de Cabman BCT taximeter en zijn nieuwe huurcontract. We bieden tijdelijk Belgische ondernemers de mogelijkheid om een BCT te huren voor slechts 51,11 euro per maand.

Wat krijgt u voor deze 51,11 euro per maand?

Voor de 51,11 euro per maand huurt u een BCT met ingebouwde taximeter, printer, datasimkaart en Software & Service abonnement. De minimale contractduur is twee jaar, daarna wordt het contract elke keer verlengd met een jaar. Hiervoor geldt een opzegtermijn van één maand. De BCT blijft gedurende de huurperiode eigendom van Cabman (Euphoria Software) en de garantie op de apparatuur is gelijk aan de looptijd van de huurovereenkomst.

Wat biedt de Cabman BCT taximeter?

De Cabman BCT biedt u als ondernemer het totaalpakket. De BCT beschikt over een full service-taximeter die tevens MID-gecertificeerd is. Daarnaast kunt u met de BCT ritten met een prijsafspraak invoeren en is deze te koppelen aan een pinautomaat van myPOS of printer. Ook krijgt u toegang tot Cabman Data. Wilt u het maximale uit uw BCT halen? Met behulp van onze dispatch software Cabman Centrale is het ook mogelijk om ritopdrachten te ontvangen van de centrale.

Voldoet u met de Cabman BCT taximeter aan de eisen van het nieuwe taxidecreet?

Jazeker! U voldoet wanneer u kiest voor de Cabman BCT taximeter aan alle eisen die het nieuwe taxidecreet stelt aan registratieapparatuur.

Kan de Cabman BCT taximeter gekoppeld worden aan Chiron?

Ja, dat kan! Vanaf 1 november dienen alle Vlaamse taxiondernemers hun gegevens over te dragen aan de databank van de Vlaamse overheid: Chiron. Het is met de BCT mogelijk om te koppelen aan deze omgeving en de gegevens op correcte wijze over te dragen.

Waar kunt u de Cabman BCT taximeter laten inbouwen?

We beschikken bij Cabman over verschillende inbouwpartners in België en vlak bij de grens met Nederland. Deze partners zijn deskundig en opgeleid in het inbouwen van onze apparatuur

Kunt u de BCT taximeter koppelen aan een pinterminal?

Jazeker, u kunt de Cabman BCT taximeter koppelen aan een pinterminal van o.a. myPOS. Deze kunt u gemakkelijk via ons aanschaffen. Wilt u hier meer over weten? Bekijk hier meer informatie.

Inzicht in uw onderneming met Cabman Data

Wanneer u kiest voor deze tijdelijke actie krijgt u ook toegang tot Cabman Data. Dit is een online platform waarmee u inzicht krijgt in alle data die de BCT taximeter verzameld en die deze omzet in overzichtelijke rapportages.

Hoe schaft u de Cabman BCT taximeter aan?

Wilt u gebruikmaken van deze tijdelijke actie? Neem dan contact met ons op via sales@cabman.be of bel naar +3113-4609280. U kunt via deze weg ook contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt.